servasnl dialoog

Reisverhalen en wetenswaardigheden van en over Servas leden.

Vrijwilligersmogelijkheid in Turkije zomer 2017

Servas Peace School Turkije organiseert dit jaar voor de 9de keer de Servas Live with us Share with us children programma (LUSUP) in Ekinci, Antakya. Hiervoor zoeken ze vrijwilligers die het leuk vinden om de kinderen (7-14) iets te leren. Dit kan van alles zijn: muziekinstrumenten, liedjes, schilderen, koken, debatteren, toneel, taal, etc. Het doel is om de kinderen in contact te brengen met andere activiteiten, nieuwe ideeën en hun wereld te verbreden.

De vrijwilligers verblijven bij lokale families. Hier slapen ze, eten ze mee en delen ze ervaringen en culturen. Binnen het programma worden excursies georganiseerd, zodat je de omgeving kan zien en lokale mensen kan ontmoeten.

Wil je meer informatie? Servas Peace School heeft een eigen facebookpagina waar ze laten zien wat ze de afgelopen acht jaar hebben gedaan. In een nieuwsbrief van Servas International uit 2014 kun je ervaringen lezen en op youtube staat een filmpje over de Servas Peace School van 2016. Of stuur een mailtje naar de organisator Mehmet Ates, via mehmettates@yahoo.com. Via hem kan je je ook aanmelden als vrijwilliger voor de Peace School. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 5, 2017 by in Activiteiten, Nieuws and tagged , , , , .
%d bloggers like this: